HCB Karviná
Zápasy
ne 21.2.2010 |

Zápas Zubří - Karviná

Zápasové menu
Všichni jsme si byli vědomi důležitosti tohoto utkání. Chceme-li pomýšlet na obhajobu titulu, nesmíme prohrát!! Celý týden jsme věnovali důkladné přípravě na toto utkání. Řadu hráčů jsme proto nezařadili do juniorky, aby nebyli unavení. Veškerá naše snaha však vyšla naprázdno a my zaslouženě prohráli vysokým rozdílem. Rozdíl v naší hře a Zubří byl markantní především ve výkonu brankářů - naši chytali na 23% - Zubří na 50%!!

Ve druhém poločase měli naši brankáři pouze 3 zásahy!! Další rozdíl byl ve střelecké neschopnosti našich spojek. Tady jsme propadli na celé čáře. Spojky Zubří šly do každé akce nekompromisně a s obrovskou vůlí. Celková střelecká úspěšnost našeho družstva, byla 39%!!! Naši hráči hráli se strachem a doslova bez agresivity. Tradiční srdíčko a bojovnost zůstaly v šatně!! Řada hráčů nedokáže přenést svůj výkon z tréninku do utkání. Střídali jsme obranné systémy, ale bez nasazení, bojovnosti a maximální koncentrace se nedá vyhrát. Zubří nám tak oplatilo podzimní porážku kdy u nás prohrálo 34:23!

V tomto utkání však hráči Zubří hráli opravdu výborně a zaslouženě vyhráli. Na obhajobu titulu nám už zbývá jen malá naděje, ale věřím, že se hráči zvednou a prokážou své kvality tento pátek v 17.00 proti Dukle Praha.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici